Sorbet van bloedsinaasappelen en campari

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In een pan het fruitsap, het water en de suiker al roerend opwarmen tot de suiker is opgelost. Mengsel iets laten afkoelen en in een diepvriesdoos gieten. Campari toevoegen en in de diepvries zetten. Na 2 uur het mengsel uit de vriezer halen en met een vork loshalen. Terug in de vriezer zetten en elk halfuur met een vork loshalen. Smakelijk !

Sorbet van bloedsinaasappelen en campari is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappels uit de oven met sinaasappelsaus
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Avondrood
5 min
Bekijk recept
Omgekeerde sinaasappeltaartjes met Camparisiroop
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Beer negroni (biercocktail)
5 min
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept