Sorbet van dragon met een compote van mango van ge

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Ei en melk loskloppen,de peperkoek erdoor halen en bakken, bestrooien met suiker en laten karameliseren. De helft van de mango in blokjes snijden van 2 mm, de rest samen met de suikersiroop en het takje dragon tot moes koken en mixen.De mangoblokjes toevoegen en alles nog 1 minuut laten koken. Chocolade smelten, uitstrijken, bestrooien met de gesuikerde viooltjes en laten opstijven. Voor de sorbet alles mengen en afdraaien in een sorbetière of ijsmachine. Voor de espuma de room opwarmen, er de gelatine in oplossen, de rest van de ingrediënten toevoegen.het mengsel cutteren of mixen en in een sifon doen. Elk plakje peperkoek in drie gelijke stukjes snijden, hierop de mango leggen en dan de sorbet. Afwerken met een chocoladeplaatje,espuma en een lijntje frambozencoulis.

Sorbet van dragon met een compote van mango van ge is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Traditionele boerenkoolstamppot
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met pesto, garnalen en tomaatjes
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Tropische zon
Nagerecht
Bekijk recept
Carpaccio van ananas met limoen- en muntsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Mangosorbet
15 min Nagerecht
Bekijk recept