Souffle van bananen en abricozen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Pureer de bananen met de abrikozen, citroensap, suiker en specerijen met de staafmixer. Smelt de margarine in een steelpan, roer de maïzena erdoor, laat dit even pruttelen. Neem de pan van het vuur en roer de melk erdoor. Breng dit al roerend aan de kook en laat de saus 1,5 minuten zachtjes doorkoken. Voeg de vruchtenpuree toe en de eierdooiers. Laat de saus niet meer koken. Klop de eiwitten stijf en schep ze door de saus. Schep de massa in een beboterde souffléschaal met de inhoud van 1 liter. Zet de schaal in een voorverwarmde oven op 200°C voor ongeveer 35 minuten tot de soufflé mooi gerezen en goudbruin is. Serveer hem direct, desgewenst bestoven met poedersuiker. per persoon: 270Kcal

Souffle van bananen en abricozen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Confituur van abricozen en vanille
0 min
Bekijk recept
Tournedos van hert, schorseneren met gember en com
0 min
Bekijk recept
Tournedos van hert en saus van laurier.
0 min
Bekijk recept
Conderijst
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept