Siciliaanse spaghetti

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Voorbereiding
stijd: 10 minuten - Kooktijd: 17 minuten - Voor 4 personen
Voorbereiding
: Pasta: breng een grote pan water met de olie aan de kook. Kook de spaghetti in 10-12 min. 'al dente'. Afgieten, afspoelen met warm water, en weer afgieten. Overdoen in een voorverwarmde schaal. Saus : laat ansjovisfilets uitlekken en hak ze fijn. Verhit olie in een pan en fruit knoflook glazig. Ansjovis toevoegen en al roerend 2 min. bakken. Broodkruim en peper erdoor roeren en weer heet laten worden. Schep de saus over de spaghetti en roer hem er goed door. Bestrooien met veel gehakte peterselie. Serveer de geraspte parmezaanse kaas er apart bij.

Siciliaanse spaghetti is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept