- Rol het uit, bekleed er een Zandtaarvorm van 23 cem doorsnede mee en snijd het teveel aan deeg langs de kanten weg en kartel de rand. Prik een paar maal met een vork in de bodem en laat het vervolgens in de oven op een temperatuur van 190 - 225 graden in 25 - 30 minuten gaar worden.
- Laat hem vervolgens goed afkoelen. Week de gelatine in 3 eetlepels water.
- Doe de eierdooiers met de rest van het water, het sinaasappelsap en het citroensap en 60 gram suiker in een dubbelwandige pan (of een grote en een kleine pan inelkaar). De grote pan met heet water vullen.
- Laat het mengsel in de kleine pan boven het hete water wat stollen. Voeg de geweekte gelatine toe en blijf roeren tot alles is opgelost. Neem de pan van het gas en laat het mengsel afkoelen.
- Schep de gezeefde smeltkaas erdoor en laat het afkoelen tot het begint op te stijven.
- Klop de eiwitten stijf, voet meteen de rest van de suiker toe en schep dit door het kaasmengsel.
- Schep alles in het gebakken deegbakje en laat e.e.a. weer goed afkoelen.
- Garneer de taart met de schijfjes sinaasappel.
- Serveer met een lange vinger in de moes."}}