Sinaasappel- en rozijnencake

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

TIP: Voor kinderen kan je de rozijnen weken in sinaasappelsap Verwarm de oven voor op 160 à 170°C. Beboter een cakevorm en bestuif hem met de bloem.Week de rozijnen in de rum. Klop de boter op tot een romige massa. Meng er een voor een de eieren door en vervolgens de melk. Roer dan voorzichtig de cakemix erbij. Haal de rozijnen uit de rum. Meng de sinaasappelrasp en de rozijnen onder het deeg.Vul de cakevorm en bak de cake in 1 uur goudbruin. Controleer de cake met een mespunt : hij is klaar wanneer er geen deeg meer aan het mes kleeft.

Sinaasappel- en rozijnencake is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Rozijnencake met appel
30 min Gebak
Bekijk recept
Noorse Rozijnencake
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappel- en rozijnencake
0 min
Bekijk recept
KOKOSCASSATA
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Vispakketjes met sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept