Sinaasappelpudding

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Week de gelatine een aantal minuten in koud water. Verwarm een scheutje sinaasappelsap en los de gelatine (even uitknijpen) er in op.
- Doe het sinaasappelsap in een kom en doe er 1/8 l slagroom bij. Roer dit kort door met de mixer. (Met de foodprocessor of blender mag natuurlijk ook..) Voeg er de 1/4 l slagroom, de eieren, de suiker, de opgeloste gelatine en de geraspte sinaasappelschil erbij en mix het nog 1 minuut.
- Doe dit geheel in een grote schaal of in losse schaaltje en dek deze goed af met plasticfolie. Laat dit minstens 3 uur, 5 uur is beter, in de koelkast opstijven.

Sinaasappelpudding is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pudim de laranja - Sinaasappelpudding
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Portugese Sinaasappelpudding Met Licor Beirao
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelpudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelpudding
0 min
Bekijk recept

Pudim de laranja - Sinaasappelpudding
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Portugese Sinaasappelpudding Met Licor Beirao
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelpudding
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelpudding
0 min
Bekijk recept