Sint Jacobsvruchten op gesmoord witloof met korian

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat St Jacobsvruchten ontdooien en snijd witloof in kleine stukjes Laat witloof kleuren in vetstof en doe er wat peper op Doe er eventueel wat water bij (mag niet aanbakken) dek af met aluminiumfolie en laat 10 min stoven op zacht vuurtje Doe visbouillon in andere pan Doe enkele korianderkorrels erbij en breng aan de kook. Draai het vuur laag en pocheer de St Jacobsvruchten 2 à 3 minuten (let op het vocht mag niet meer koken !!) Haal de St Jacobsvruchten eruit en bewaar ze warm onder aluminiumfolie Neem 100 ml bouillon en doe er de halfvette room bij en bind met maïzena express Schik witloof op warm bord leg St Jacobsvruchten erop, napeer met wat saus en versier

Sint Jacobsvruchten op gesmoord witloof met korian is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kofta Kari
30-60 min -
Bekijk recept
Braziliaanse compositie van zalm en aubergine
Bekijk recept

Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept