Karlsbader rundvlees

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was het vlees, droog het en snijd het in dobbelsteentjes. Snijd de ui klein, bak hem in de boter tot hij glazig is, voeg de dobbelsteentjes bij de ui en bak het geheel goed door. Voeg dan de paprikapoeder en het zout toe. Giet er was bouillon bij en laat het geheel stoven. Maak van de bloem en de boter een lichte roux, voeg deze samen met de slagroom bij het gare vlees, roer het goed door en breng het geheel aan de kook. U kunt dit gerecht combineren met macaroni, rijst of noedels. Uit De Boheemse keuken

Karlsbader rundvlees is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept