Kastanjesoep met fazant en eekhoorntjesbrood

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Hak het eekhoorntjesbrood fijn en bak dit samen met de look en de rozemarijn in een beetje Bakken & Braden. Giet het water met de PH Wildbouillon op het gestoofde eekhoorntjesbrood. Snijd de fazantenborstjes in reepjes en pocheer ze in de soep, meng er de kastanjepuree onder en laat alles mooi opkoken. Serveer de soep en schep er een lepel geklopte room bovenop. Hak het gedroogde eekhoorntjesbrood fijn en strooi er vervolgens een beetje van dit poeder overheen. Werk af met een beetje kervel.

Kastanjesoep met fazant en eekhoorntjesbrood is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van champignons uit de Gascogne streek
35 min
Bekijk recept
Eekhoorntjesbrood
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Bordje van rauwe ham, vijgen en gesnipperd witlof
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tournedos met paddenstoelensaus
Bekijk recept

Kastanjesoep met gebakken champignons
Bekijk recept
Oudjaarrecept Kastanjesoep
20-30 min -
Bekijk recept
Kastanjesoep
10-20 min -
Bekijk recept
Kastanjesoep
0 min
Bekijk recept