Voorbereiding Kuis de kastanjes en kook ze gedurende 10 minuten in water. Pel ze, kook ze nog eens 10 minuten verder gaar, giet ze af en zet ze apart. Verwarm de oven voor op 225 gradenC. Vet een springvorm in. Klop de amandelen met de eieren en de suiker los. Zeef de bloem erboven en klop goed door. Smelt de helft van de boter en klop deze erdoor. Klop de eiwitten stijf en schep ze erdoor. Schep het beslag in de vorm en bak in het midden van de oven gedurende 15 minuten op 225?C en gedurende 15 minuten op 200 graden C. Laat afkoelen. Laat afkoelen. Pureer de kastanjes met de esdoornstroop. Breek de helft van de chocolade in stukjes en smelt deze au bain marie. Roer de gesmolten chocolade eerst door de melk en roer het geheel dan door de kastanjepuree. Laat afkoelen. Maak nu het glazuur. Breek de rest van de chocolade in stukjes en smelt met de rest van de boter au bain marie. Snij de cake in 3 plakken, bestrijk 2 plakken met de kanstanjepuree. Zet alle plakken op elkaar. Bestrijk de boven- en zijkant met het glazuur. Versier met de chocoladesnippers en de cacao. Serveer in punten. Smakelijk !