Keftedakia (Griekse gehaktballetjes)

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Doe het gehakt in een schaal. Voeg toe: het verkruimelde brood, 1 el olijfolie, ui, geperste knoflook, peterselie, komijn, oregano, munt, citroensap en zout en peper. Meng dit door elkaar.
- Draai ongeveer 25 kleine gehaktballetjes. Laat ze een uur in de koelkast staan. Bak ze in olijfolie.
- Voor een authentieke Griekse smaak: meng 1 el Ouzo door het vlees.

Keftedakia (Griekse gehaktballetjes) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Keftedakia
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Keftedakia
20-30 min -
Bekijk recept