Kempense boekweitkoek

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Doe alle ingredienten voor het beslag onder elkaar. Laat tenminste gedurende een dag staan op kamertemperatuur. Roer het beslag regelmatig om. Bak het spek halfgaar in een royale hoeveelheid boter. Laat de pan goed heet worden. Lepel er ongeveer een kleine soeplepel van het beslag op het spek. Laat de koek bovenaan rustig droogbakken. Draai de koek om en laat goed doorbakken. Er moeten gaatjes in de koek zitten. Serveer met siroop en donker notenbrood. Smakelijk!!! Dit is een recept van Mevrouw Lucienne Thaens uit Wiemesmeer (Zutendaal)

Kempense boekweitkoek is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Boekweitkoek
0 min
Bekijk recept
Kempense boekweitkoek
0 min
Bekijk recept
Limburgse boekweitkoek
0 min
Bekijk recept
Bookeskook met spek
0 min
Bekijk recept

Varkensstoofvlees op Kempense wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kempense krachtsoep
180 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenskarbonaden Op Kempense Wijze
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kempense krachtsoep
Bekijk recept