Kerrie van Maleise groenten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kuis de wortelen en snij ze in fijne rondjes. Kuis de bloemkool en verdeel ze in roosjes. Kuis ook de sperzieboontjes. Doe de groenten in een ruime kookpot, voeg het kurkumapoeder en de pepers toe. Zet alles onder water, breng aan de kook en laat nog 15 minuten koken op middelhoog vuur (voeg indien nodig kokend water toe) : de groenten moeten heel mals zijn. Neem de kookpot van het vuur, voeg de yoghurt toe en 1 eetlepel geraspte kokosnoot. Meng alles zorvuldig. Zet de kookpot opnieuw op het vuur en warm de bereiding 10 minuten op een heel zacht vuur weer op. Grill de rest van de geraspte kokosnoot in de pan en versier hiermee de schotel. Dien dan onmiddellijk op.

Kerrie van Maleise groenten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis met Chinese groenten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept