Kerrieschotel met vruchten

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Fruit de gesnipperde ui met de kerrie 5 min. zachtjes in de boter. Voeg de bloem toe en laat dit, af en toe roerend, gedurende een minuut op een laag vuur staan. Laat de zo gevormde roux afkoelen. Breng de kruidenbouillon aan de kook met daarin de stukjes quorn of tahoe. Snijd het fruit in stukjes. Voeg de kokende bouillon al roerend aan de weer opgewarmde roux toe en roer tot een gladde saus ontstaat. Voeg aan deze saus de stukjes fruit, het druivensap en de kokos toe. Kook de saus nog 5 min. zachtjes door. Serveer deze curry met zilvervliesrijst en bijvoorbeeld koude knoflooksaus. Geef er een garnituur bij van diverse groenten. Smakelijk !

Kerrieschotel met vruchten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Quinoasalade met geitenkaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept

Pikante ovenschotel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indiase kerrieschotel met kip en krieltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrie-roerbakschotel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse Kerrieschotel
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept