Kerriestoofpotje met kalkoen en rivierkreeftjes

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de preiwitten en de wortelen in kleine stukjes.
- Snij de kalkoenfilet in reepjes (2 à 3 cm).
- Snipper de sjalot en de knoflook fijn. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd zie verpakking). laat uitlekken. Verhit de olie in een kookpot en laat er de sjalot en knoflook even in stoven. Doe er de kalkoenreepjes bij en bak goudbruin al roerend. Strooi er het kerriepoeder, de komijn en het paprikapoeder over en roer goed om. Verkruimel er het blokje gevogeltebouillon over en bevochtig met een kopje water. Meng er de saffraan onder. Voeg de rozijntjes, de stukjes prei en wortel toe en laat afgedekt 15 min. sudderen. Doe er de uitgelekte rijst en de het rivierkreeftenvlees bij en schep om. Laat nog even warmen en kruid indien nodig bij met peper en zout. Dien goed heet op.

Kerriestoofpotje met kalkoen en rivierkreeftjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriestoofpotje met zeewolf
0 min
Bekijk recept
Kerriestoofpotje met zeewolf
0 min
Bekijk recept