- Snij de zeewolf in blokjes (+/- 5 op 5 cm). - Breng de visbouillon aan de kook met de kokosmelk.
- Voeg de diepgevroren wortelschijfjes en paprikareepjes toe en leg er de visblokjes bovenop. Voeg de geplette koriander-bolletjes toe (het pletten gaat gemakkelijk tussen twee lepels).
- Laat de mengeling tot tegen het kookpunt komen. Laat op een zacht vuur gaar worden gedurende 15 min., zonder te laten koken. Schep de vis en de groenten uit de pan. Hou het kookvocht opzij.
- Smelt de boter in een kookpan en meng met bloem en kerriepoeder. Laat even bakken en giet er al roerend beetje bij beetje het kookvocht bij, tot u een gebonden gladde saus hebt. Breng op smaak met een snuifje cayennepeper, een mespunt paprika, peper en zout.
- Schep de vis en de groenten voorzichtig onder de saus.
- Dien onmiddellijk op met een geurige rijst (bv. basmati)."}}