Kerriestoofpotje met zeewolf

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de zeewolf oppervlakkig ontdooien (1 uur afgedekt op kamertemperatuur of 5 min. in de microgolfoven op ontdooistand).
- Snij de zeewolf in blokjes (+/- 5 op 5 cm). - Breng de visbouillon aan de kook met de kokosmelk.
- Voeg de diepgevroren wortelschijfjes en paprikareepjes toe en leg er de visblokjes bovenop. Voeg de geplette koriander-bolletjes toe (het pletten gaat gemakkelijk tussen twee lepels).
- Laat de mengeling tot tegen het kookpunt komen. Laat op een zacht vuur gaar worden gedurende 15 min., zonder te laten koken. Schep de vis en de groenten uit de pan. Hou het kookvocht opzij.
- Smelt de boter in een kookpan en meng met bloem en kerriepoeder. Laat even bakken en giet er al roerend beetje bij beetje het kookvocht bij, tot u een gebonden gladde saus hebt. Breng op smaak met een snuifje cayennepeper, een mespunt paprika, peper en zout.
- Schep de vis en de groenten voorzichtig onder de saus.
- Dien onmiddellijk op met een geurige rijst (bv. basmati).

Kerriestoofpotje met zeewolf is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Zeewolf geflambeerd met ouzo
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met groenten
Bekijk recept
Zuurkool met vis
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met pesto en couscous in krokant jasje
Bekijk recept

Kerriestoofpotje met zeewolf
0 min
Bekijk recept
Kerriestoofpotje met kalkoen en rivierkreeftjes
0 min
Bekijk recept