Kersenlikeur

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kersen goed uitpersen tot ongeveer 2,5 á 3 ltr sap over is. De suiker goed oplossen in het sap en de alcohol. Alle ingrediënten in een grote gesloten bokaal of fles doen. Ongeveer 3 maanden laten weken, elke week een keer goed omschudden. Na 3 maanden de likeur goed filtreren tot ze helder is. 1/2 theelepel glycerine toevoegen en herbottelen.

Kersenlikeur is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocolade petitfours met kersen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde aardbeien met zoete roomkaas in schelp
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersensneeuw
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kersentruffels
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocolade petitfours met kersen
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Gemarineerde aardbeien met zoete roomkaas in schelp
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Kersensneeuw
35 min Voorgerecht
Bekijk recept