Kersensoufflés en roomijs

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden Breng de kersen aan de kook met de suiker, de honing en de port Maak een papje van de maizena en wat water en bind de kersensaus hiermee Laat de saus 2 minuten doorkoken en daarna afkoelen Klop de eiwitten stijf en meng de afgekoelde kersensaus erdoor Vet 4 bakjes van 1,5 dl in met boter en bestrooi ze met suiker Verdeel het kersenmengsel over de bakjes en bak ze 15 minuten in de voorverwarmde oven Schep op de warme soufflés een bol ijs en serveer direct

Kersensoufflés en roomijs is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerenmeisjes
5 min
Bekijk recept
Frisse rabarber ijscake met maanzaadjes
400 min- Nagerecht
Bekijk recept