Kersenvlaai met cidersabayon

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Meng kaas met suiker, eieren, room en bitterkoekjes. Bekleed een taartvorm met kruimeldeeg, bestrijk met het kaasmengsel. Verdeel daarop de kersen en dek af met de rest van het mengsel. Bak 45 minuten op 180°C. Klop de eierdooiers met de cider en de suiker op zacht vuur hevig op. Zet koel en serveer bij de taart.

Kersenvlaai met cidersabayon is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Geroosterde Herfstvruchten Met Cidersabayon
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept

Limburgse kersenvlaai
115 min- Nagerecht
Bekijk recept
Kersenvlaai
2 uur-
Bekijk recept
Kersenvlaai
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Monchoutaart
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept