Verwarm de oven voor op 175°C. Boen de citroen schoon en snijd hem in plakjes, halveer de plakjes. Snijd de tenen knoflook in plakjes. Bestrooi de buikholte van de kip met zout en peper. Vul de kip met de plakjes citroen en knoflook en de takjes tijm. Schenk er ook 2 eetlepels Becel Voor koken, (roer)bakken en braden in. Steek de buikholte dicht met cocktailprikkers. Bestrijk de kip eerst rondom met honing en dan met Becel Voor koken, (roer)bakken en braden. Bestrooi de kip met zout en peper en zet hem in een braadslede. Schuif de braadslede in het midden van de oven en braad de kip in 60-75 minuten goudbruin en gaar. Bedruip de kip regelmatig met het braadvet. Lekker met dikke frieten, zelfgemaakte appelmoes en wortelsalade met koriander. Vervang de takjes tijm door 1 eetlepel gedroogde tijm of Italiaanse kruiden.