- Hak de kip in grote stukken. Laat de beenderen zitten. Stop de ingredienten onder (a) in de mixer en mix tot een fijne brij. Schil de aardappelen en snij ze in grote stukken. - Frituur de aardappelen ongeveer 15 min tot ze gaar zijn en laat ze uitlekken. - Doe de curry in een potje. samen met een beetje water en een klein beetje harisa pasta tot je een droge pasta bekomt. - Verwarm een pot (of wok) en voeg drie soeplepels olie toe. Bak de gemalen ingredi?nten onder (a) samen met de currypasta op een middelmatig vuur tot de pasta geurig is. Voeg er kokosmelk bij - Voeg er de kip bij en laat traagjes bakken tot de kip halfgaar is. doe er dan water bij en zet het vuur hoog. - Wanneer alles aan de kook is. zet dan de pot op een klein vuur, laten sudderen voor ongeveer 15 min. Voeg er de aardappelen aan toe, zet er een deksel op en laat nog enkele min sudderen. Als alles gaar is, heet opdienen.