Snij de kipfilet in dunne plakjes van 3x4cm, met een dikte van 1/2 cm, meng ze met een eetlepel maïzena, 1 eetlepel olie en 1 eetlepel water. Laat 15 min rusten. Halveer de paprika, verwijder e zaden en snij hem in dunne reepjes. Snij de maïskolven in schuine stukken. Verwijder de wortels van de pijpajuinen en snij ze in vieren. Hak de gember fijn. Verwarm de gember in de wok met 2 eetlepels olie, leg er de kip in en laat bakken. Giet er water(of bouillon) en de oestersaus(of sojasaus) bij. Voeg er de in een beetje water opgeloste maïzena bij en roer regelmatig tot de saus gebonden is. Lekker met rijst of met chinese mie. Tip: Eventueel kun je het vlees vervangen door varkensvlees(de filet dan). De groenten kun je aanpassen met groene boontjes(in schuine stukken gesneden) en worteltjes. En je hebt terug een ander recept.