Tagliatelle carbonara met aspergepunten

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de fijngehakte ajuin glazig worden in wat hete olijfolie. Voeg de spekblokjes toe en laat ze bakken. Meng 1 volledig ei met drie eierdooiers, de room en 50 gr parmesan. Laat de aspergepunten gaar worden in olijfolie gedurende +/- 8 minuten. Kook de pasta al dente in gezouten water. Meng de uitgelekte pasta met de ajuin en de spekblokjes. Voeg het (koude) eiermengsel toe en meng voorzichtig. Voeg peper toe. Serveer en verdeel de aspergepunten over de borden. U kunt ook wat bieslook of platte peterselie erbij doen om wat meer kleur te geven. Serveer met de rest van de parmesan.

Tagliatelle carbonara met aspergepunten is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van kreeft met artisjok
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept