Tagliatelle in room/witte wijn saus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Olie en boter in de koekepan. Kipfilet in stukjes snijden en braden,en op smaak brengen met zout en peper,uit de pan halen en warm houden. Beetje olie in de pan,ui ,knoflook licht aanbakken ,mosterd erbij en dan blussen met de wijn dan het geheel op middelmatig vuur tot 1/3 laten inkoken. Slagroom erbij doen ,weer aan de kook brengen en 5 minuten zachtjes koken,saus op smaak brengen met zout ,peper en citroensap, kipfilet erbij en nog 5 minuten laten sudderen. Pasta koken volgens bereidingswijze. Op het bord tuinkers erover. Eventueel saus aanmaken met maizena.

Tagliatelle in room/witte wijn saus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept