Tagliatelle met bospaddenstoelen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Was de wilde spinazie in ruim water en droog in de slacentrifuge. Paddenstoelen, sjalotten en knoflook schoonmaken. Snijd de paddenstoelen in schijfjes en hak de sjalotten en knoflook fijn. Paddenstoelen aanzetten in boter met wat olie, vervolgens sjalot en knoflook toevoegen. Meng de paddenstoelen met de ricotta, bieslook, ei, peper, zout en de geraspte Parmezaanse kaas. Maak een saus van sjalot, knoflook, gehakte walnoten en room. Afbinden met een deel van het paddenstoelenmengsel. Tagliatelle afkoken in kokend water met zout en olie, uitscheppen en vermengen met het paddenstoelenmengsel. Roergebakken wilde spinazie onder in het bord serveren en dresseren met de tagliatelle. Saus bovenop gieten en op smaak brengen met bieslook, zout en peper en eventueel wat truffelolie. Tot slot de dungesneden eendenlever en geschaafde Parmezaanse kaas erop.

Tagliatelle met bospaddenstoelen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met salie-pepersaus en risotto
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orloffgebraad op Italiaanse wijze en tagliatelle met bospaddenstoelen
1 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept