Tagliatelle met broccoli en gorgonzola

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Broccoli schoonmaken, verdelen in roosjes en die in kokend water leggen en beetgaar koken ("al dente" noemen de Italianen dat). Ook de tagliatelle koken, volgens de aanwijzingen op het pak. Intussen maakt u de gorgonzolasaus (want alles moet warm op de borden!) Schenk de room in een steelpan en verkruimel daar de gorgonzola in. Al roerend verhit u de room en kaas tot de kaas gesmolten is. U voegt ham, peper en zout toe, en roert alles nog even op klein vuur goed door. Leg op elk voorverwarmd bord een nestje tagliatelle met daarop wat broccoliroosjes en giet daarover de gorgonzolasaus. Lekker en nog snel klaar ook.

Tagliatelle met broccoli en gorgonzola is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Groentepizza met gorgonzola
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijstsalade met geroosterde groenten
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept