Tagliatelle met broccoli, kastanjechampignons en f

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de pasta beetgaar, verdeel intussen de broccoli in roosjes, kook ze 3 minuten, giet ze af en spoel er koud water over.
- Borstel de kastanjechampignons en snijd ze in plakjes.
- Laat de anjovis uitlekken en hak deze fijn, verhit de olijfolie en roerbak hierin de broccolie, de kastanjechampignons, de anjovis en de 2 geperste teentjes look,voeg de versgemalen zwarte peper toe.
- Schep de tagliatelle en de in blokjes gesneden feta erdoor.
- Serveer dit gerecht bestrooid met versgehakte peterselie - Lekker met een frisse groene salade. TIP: - Voeg in plaats van anjovis gehalveerde olijven toe.
- Bestrooi het gerecht met pijnboompitten die licht geroosterd zijn in een droge koekenpan.

Tagliatelle met broccoli, kastanjechampignons en f is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker


Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept