Tagliatelle met champignon-roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Snij de champignons in plakjes en laat ze ongeveer 5 minuten bakken. Voeg na ongeveer 2 minuten de Quornstukjes en de keukenkruiden toe en laat die meebakken. Voeg de Room Culinair, de witte wijn en het halve kruidenboullion toe, en laat het even pruttelen tot de saus iets dikker wordt. Vergeet het niet af en toe om te roeren. Breng het met peper en zout op smaak.
- Serveren met hekookte Tagliatelle. Strooi de Parmezaanse kaas erover. Lekker met Tomatensalade!

Tagliatelle met champignon-roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept