Tagliatelle met gamba's in een roomsaus

2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de radicchio of roodlof en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta 'al dente' volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm in een wok de olijfolie en wok de gamba's met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus het af met de cognac en laat de alcohol verdampen. Giet er vervolgens de kookroom bij en breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.

Tagliatelle met gamba's in een roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept