Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsa

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de radicchio en de ijsbergsla in dunne repen. Kook de pasta ‘al dente’ volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olijfolie in een wokpan en roerbak hierin de gamba’s met de repen radicchio en ijsbergsla ongeveer 5 minuten. Blus het af met de cognac en laat de alcohol verdampen. Schenk de kookroom erbij en breng de saus op smaak met zout en peper. Meng de pasta met de saus en serveer het gerecht in een grote schaal.

Tagliatelle met gamba’s en radicchio in een roomsa is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gerolde Scholfilets Gestoomd Op Visbouillon Met Dille Roomsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept