Tagliatelle met gorgonzola en ham

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de gorgonzola in kleine blokjes en halveer de tomaatjes. Kook dan de tagliatelle en volg daarbij de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm intussen de slagroom in een sauspan. Roer nu de hamblokjes, salieblaadjes en tomaatstukjes door de room. Laat de tagliatelle goed uitlekken. Schep dan de tagliatelle in een voorverwarmde schaal of op de borden. Schep er tot slot de warme room overheen. Garneer dit heerlijke voorgerecht met gorgonzola. Vegetarische variatie: Vervang voor een vegetarische variatie van bovengenoemd voorgerecht de hamblokjes door ongeveer 100 gram beetgaar gekookte peultjes of haricots verts.

Tagliatelle met gorgonzola en ham is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept