Tagliatelle met gorgonzolasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Zet een pan met ruim water met wat olie op om de tagliatelle in te koken. Smelt de boter in een koekenpan en bak daarin de courgettes met een uitgeperst teentje knoflook gaar. Roer daarna de wijn en de room erdoor, verkruimel de gorgonzola en voeg toe, maal er wat peper over en laat ongeveer 10 minuten zachtjes verder doorwarmen. Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing ‘al dente’ en giet af. Doe de pasta terug in de pan en giet de saus erover. Goed doorroeren en over de borden verdelen. Rasp ter plekke de Parmezaanse kaas erover en bestrooi met wat vers gehakte peterselie.

Tagliatelle met gorgonzolasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Fusilli met paprika-gorgonzolasaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne met paddenstoelen en gorgonzola
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knolselderij-aardappelschotel met gorgonzolasaus
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept