Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De pasta koken in gezouten water met een scheutje olijfolie. Afgieten, even onder de koude kraan houden en besprenkelen met nog wat olijfolie. Een mosterdvinaigrette bereiden met de balsamicoazijn, de mosterd, de suiker, het water, de olijfolie, peper en zout en de gehakte groene kruiden. De pasta in het midden van een bord schikken. Van de ham roosjes vormen en deze op de pasta leggen. Omringen met de mosterdvinaigrette en bestrooien met de geraspte rammenas.

Tagliatelle met ham en parmesan van rammenas is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cannelloni van rammenas en zalmtartaar
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tartaar van zeebaars
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oestertempura, gemarineerde groenten en mayonaisepunt met hoisinsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoetzure rammenas met worst
210 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept