Tagliatelle met kalkoen-roomsaus en paprika

2 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in water met zout volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar. Wrijf de kalkoenfilets in met peper en zout en snijd ze in blokjes. Bak de kalkoen in de olie in een anti-aanbakpan goudbruin. Voeg de paprika toe en laat die ± 2 minuten meebakken; schep af en toe om. Roer de room en de gorgonzola erdoor en laat alles goed doorwarmen. Voeg ook de bosui en de tuinkruiden toe. Schep de kalkoensaus over de pasta.

Tagliatelle met kalkoen-roomsaus en paprika is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept