Tagliatelle met paddestoelen (ai funghi)

3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- De ui pellen en fijn snijden, paddestoelen goed wassen en in kleine stukjes snijden. De ui licht fruiten in wat olijfolie, paddestoelen toevoegen en even mee laten bakken.
- De kersttomaatjes halveren en de zaadjes zoveel mogelijk verwijderen. De tomaatjes samen met een scheut witte wijn en de selderij toevoegen aan de paddestoelen. Zout en peper naar smaak.
- Met een deksel op de pan de tomaten/paddestoelensaus ca. 20 min op een laag vuur laten staan.
- Intussen water met zout aan de kookbrengen voor de pasta en de pasta koken (goed timen).
- De goed uitgelekte tagliatelle in een schaal doen, het stuk selderij uit de saus verwijderen en schep de saus over de pasta.
- De Parmezaanse kaas apart erbij serveren.

Tagliatelle met paddestoelen (ai funghi) is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met champignons en kaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Basisrecept kippenbouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ravioli met walnoot & rucolapesto
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met mediterrane filets
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept