Tagliatelle met peperolie en rivierkreeftjes

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in vijf minuten beetgaar (al dente), spoel af met koud water en laat staan tot nader gebruik. Snijd voor de peperolie de Spaanse pepers en de knoflook klein. Doe de olijfolie in een pannetje, samen met de Spaanse peper, knoflook en paprikapoeder. Verwarm dit een kwartier op een laag vuur. Leg wat hoopjes geraspte Parmezaanse kaas op een ovenplaat met bakpapier. Plaats deze 4-5 minuten in een voorverwarmde oven van 170° graden. Snijd de ui en tomaten klein. Schep twee eetlepels van de peperolie in een pan en fruit hier de ui en tomaten in aan. Voeg de rivierkreeftjes en de pasta toe. Breng het op smaak met wat peper en zout en schenk de sugosaus erbij. Roer het geheel goed door en verwarm het enkele minuten op een laag vuur. Schep er als laatste de helft van de rucola doorheen. Leg de rest van de rucola in een diep bord, plaats hier de pasta op en garneer het met de krokante kaaskoekjes en wat verse basilicum.

Tagliatelle met peperolie en rivierkreeftjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Grapefruitcocktail
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme saffraanrijstsalade met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept