Tagliatelle met rosbiefreepjes

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de rosbief in reepjes van ongeveer 1 cm, en bestrooi die met peper. Pel en snipper de sjalotjes. Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in smalle boogjes. Verhit de boter in een braadpan en bak de reepjes rosbief, in gedeelten, snel rondom bruin. Neem het vlees met een schuimspaan uit de pan en houd het apart. Fruit in het achtergebleven boter de sjalot en de bleekselderij ongeveer 6 minuten en roer er vervolgens de bloem en het paprikapoeder door. Schenk al roerend (scheutje voor scheutje) de gezeefde tomaten bij. Breng de saus al roerend aan de kook en laat het ongeveer 15 minuten zachtjes koken. Kook intussen de tagliatelle in ruim kokend water met zout gaar. Roer de fijngehakte kruiden en de crème fraiche door de saus en breng op smaak met zout en peper. Roer de reepjes rosbief met het uitgelopen sap erdoor en laat het vlees op laag vuur warm worden. Laat de tagliatelle in een vergiet goed uitlekken en voeg het aan de saus toe. Serveer de geraspte kaas er apart bij.

Tagliatelle met rosbiefreepjes is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gevulde ossenstaartsoep
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rosbiefreepjes in biersaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle Met Rosbiefreepjes
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rosbiefreepjes
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept