Tagliatelle met tandoorkip en boursin

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kipfilet in blokjes snijden en de Tandoorikruiden er over strooien en goed vermengen. Een paar uur in laten trekken.
- Prei en knoflook klein snijden, de champignons grof snijden. In een braadpan de prei in de olijfolie aanfruiten, knoflook erbij en meefruiten. Als laatste de champignons erbij. Kipfilet in koekepan in wat olijfolie aanbakken.
- Ondertussen de tagliatella in ruim water met een scheut olijfolie en wat zout beetgaar koken.
- In steelpannetje de Boursin op een zacht vuurtje langzaam laten smelten, wanneer gesmolten de creme fraiche toevoegen en mee verwarmen. De Boursinsaus bij het preimengsel voegen en langzaam er doorheen roeren. Als de saus te dik is evt. met wat slagroom (of melk) verdunnen.
- De kipfilet apart serveren of door de saus roeren.

Tagliatelle met tandoorkip en boursin is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige witlofschotel uit de oven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nems uit de tuin
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept