Tagliatelle met tomatentapenade en gegrilde tussen

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle 5 minuten in water met een scheutje olijfolie en een snuifje zout. Snipper de sjalotten en sudder ze in een flinke scheut olijfolie, blus met witte wijn en laat voor de helft inkoken. Doe de tomaten en puree erbij en laat eventjes doorkoken. Mix tot een gladde saus en smaak af met peper, zout en kerrie. Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de tagliatelle met de tomatentapenade. Kruid de tussenrib met grof zeezout, peper van de molen en Provençaalse kruiden. Grill op een matige grill, de duur is afhankelijk van de dikte van het vlees en de hitte van de grill. Schik de pasta op een bord met enkele sneetjes vlees en een lepel tomatensaus.

Tagliatelle met tomatentapenade en gegrilde tussen is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kip cordon bleus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Forel met kruidenvulling
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelwaaiers uit de oven
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept