Tagliatelle met vis en paprikasaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snipper de bieslook, snij de prei in fijne ringen,snij kerstomaat in twee, meng de kaas door de room. Bak de preiringen 5 min. in boter, giet in een ovenschaal en leg er de stukkken polakfilet op. Strooi paprikapoeder er over en kruid met peper en zout en doe het roommengsel erover. Dek de ovenschotel met alumuiniumfolie af en plaats gedurende 40 min. garen in de oven op 200 graden. Na dat de gaartijd is verstreken, verwijder de folie en voeg er de kerstomaatjes aan toe. Plaats onder de grill voor 2à3 min. Dien op met tagliatelle.

Tagliatelle met vis en paprikasaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met paprikasaus en kabeljauwfilet
40 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met tomaten-paprikasaus en gehakt
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Plaatpizza met salami en tomaatjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsfricandeau met romige paprikasaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept