Tagliatelle met visrolletjes en kreeftensaus

3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Giet de krab door een zeef en vang het vocht op Leg de visrolletjes op een rooster naast elkaar en stoom ze afgedekt gaar boven 1 L visbouillon gedurende 10 à 15 min. De gaartijd is afhankelijk van de dikte van de rolletjes. Kruid lichtjes met peper en zout. Verwarm de krab in de microgolfoven of laat enkele min. meestoven boven de visbouillon. Giet de kreeftensoep in een kookpan. Leng aan met het vocht uit het blik krab en 2 eetl. room. Verwarm deze mengeling op een zacht vuurtje al roerend. Als de saus te dik wordt, kan u er enkele lepels water bijvoegen. Ondertussen kookt u de pasta gedurende 3 à 4 min. in 4 L lichtgezouten water. Verwarm de rest van de room in een kookpot en laat er de spinazie in ontdooien. Meng goed en laat enkele min. warmen op een zacht vuurtje. Giet de pasta af en meng met de spinaziecrème. Verwarm op voorhand 4 grote borden. Schik de tagliatelle in het midden van elk bord. Lepel er de kreeftensaus rond en leg 3 hondstongrolletjes op het bedje van tagliatelle. Garneer met enkele stukjes krab en strooi de overblijvende krabsnippers over de saus.

Tagliatelle met visrolletjes en kreeftensaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Kreeftensoep met garnaal-coquillespies
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde tomaten met kruidenrijst
1uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Zeewolf met springkrabbetjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met foreleieren en citroen
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept