Tagliatelle met witloof en zalm in dilleroom

2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

De vis gaarpocheren in water. Het gesnipperde witloof aanfruiten in de boter met citroensap, peper, zout en nootmuskaat. Er de kleingesneden zalm, de room, peper, zout en dille doorroeren en een paar minuten op een laag pitje laten doorwarmen. Intussen de pasta beetgaar koken in ruim kokend gezouten water en afgieten. Mengen met de romige vissaus met dille en meteen serveren. Tip: deze bereiding is uitstekend geschikt voor restjes van gekookte of gepocheerde vis. Eventueel kunnen er nog garnalen en champignons aan worden toegevoegd.

Tagliatelle met witloof en zalm in dilleroom is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Scandinavische vissalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstukspies met koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwburger met citroenboontjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperges met zalm en dilleroom
25 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept