Tagliatelle met zalm en champignons

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- pel de sjalotten en hak fijn - verhit de boter in een kookpannetje en fruit daarin de sjalot tot hij glazig is - snijd ongeveer de helft van de zalm in stukjes, doe die samen met de room bij de sjalot in de pan - laat op een laag pitje doorwarmen en pureer met de staafmixer - doe er de champignons en de tomaat in blokjes bij - snijd de rest van de zalm in fijne reepjes - breng 2 liter water aan de kook, voeg er een theelepel zout en een eetlepel olijfolie aan toe - doe er de tagliatelle bij en kook die beetgaar - giet af in een vergiet, laat even uitlekken en doe in een voorverwarmde kom - overgiet met de saus en meng met de zalmreepjes - breng op smaak met de peper - bestrooi met dille en serveer meteen

Tagliatelle met zalm en champignons is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept