Tagliatelle met zalm in tomaten-roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle zoals op de verpakking vermeld staat. Snijd de tomaten in blokjes & bak ze (zonder olie of boter). Roer de tomaten om tijdens het bakken, bak zolang tot ze een soort papje zijn geworden (niet te papperig, er mag best nog wat bite inzitten). Voeg de crème fraîche toe en zorg dat deze zich goed vermengd met de tomaten. Vervolgens scheur of snijd je de gerookte zalm in kleinere stukjes en roer je deze door de saus. Omdat gerookte zalm zo dun is, is ie vrijwel direct gaar.

Tagliatelle met zalm in tomaten-roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept