Tagliatelle met zalm-roomsaus

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Laat de wijn met de visbouillon op hoog vuur tot 2/3 inkoken. Kook intussen de tagliatelle in ruim water met de olie en zout al dente (beetgaar). Verwijder de graten en de velletjes van de zalm en verdeel de vis in stukjes. Roer de mascarpone door het ingekookte vocht, voeg de zalm aan de saus toe en laat alles goed warm worden. Bestrooi het gerecht met de bieslook. Lekker met kleine blokjes (gestoomde) courgette. In plaats van zalm uit blik kunt u ook gerookte zalm(snippers) nemen.

Tagliatelle met zalm-roomsaus is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept