Tagliatelle verdi con pollo

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Laat de kipfilet 10 minuten opstijven in het vriesvak van de koelkast en snijd hem in dunne plakjes. Kook de kipfilet daarna 5 minuten in water met wat zout.
- Was de champignons, snijd de grote in vieren. Schil de ui en snijd hem klein. Fruit de ui met de kerrie in de boter of margarine. Smoor de chapignons mee en voeg de kip en basilicum toe.
- Hak de noten grof en roer ze met de losgelopte creme fraiche door het kipmengsel. Maak de saus op smaak met peper en zout.
- Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op het pak gaar. Verdeel de taglialle over 2 borden en schep de saus erover.

Tagliatelle verdi con pollo is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Cazuela de pollo
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arroz con pollo
Bekijk recept
Pollo tonato met frisse salade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Leonardo Pacenti's pollo alla cacciatora
40 min
Bekijk recept

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept