Tajine aardappel-souffle

3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Kook de aardappels, schil ze na de kooktijd en maak ze fijn.
- Splits de eieren. Meng de aardappels met de eidooiers, de melk en de geraspte kaas. Breng op smaak met wat peper en nootmuskaat.
- Klop het eiwit stijf en daarna luchtig door de aardappelpuree.
- Vet de Tajine in met boter en vul de schaal met het aardappelmengsel. Strooi de rest van de boter in vlokjes over het aardappelmengsel.
- Laat de souffle op een middelmatig vuur gaar worden.

Tajine aardappel-souffle is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Souffle met kip en truffelbrie
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soufflé-omelet met appelen en peren
Nagerecht
Bekijk recept
soufflé met Gruyère
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige soufflé
45 min-
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept