Tajine van gamba's met koriande

0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

- Pel en snipper de uien zeer fijn. Schil de citroen en snijd hem in zeer fijne schijfjes. Pel de tomaten en haal er de pitjes uit. Snijd de tomaat in kleine blokjes.
- Spoel vooraf de gamba's onder koud stromend water en leg ze in een diep bord met een velletje keukenpapier om het vocht op te vangen.
- Laat de tajine of de pan met de olijfolie erin goed warm worden. Voeg de uien toe en roer met een houten lepel tot ze mooi goudbruin zijn. Voeg de tomatenblokjes toe en roer alles goed door elkaar.
- Neem de pan van het vuur en leg de gamba's mooi verdeeld in de tajine of de pan. Bestrooi ze met de fijngehakte koriander en bedek alles met de schijfjes citroen. Zet het deksel er op, draai het vuur een beetje zachter, en laat het gerecht een kwartier gaar stoven. **Tip: ** - Lekker met stokbrood of couscous.

Tajine van gamba's met koriande is een recept van Jerryke's Cuisine

Dit vind je misschien ook lekker

Gewokte tikka-kip met komkommer en koriande
0 min
Bekijk recept
Eierbahmi met amandelen en koriande
0 min
Bekijk recept
Gemarineerde Vis Met Verse Gember En Wortel (Foto)
Bekijk recept

Kiptajine met wortel en courgette & Tajine met gamba’s
1 uur-
Bekijk recept
Vistajine met abrikozen en saffraan
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktbrood met ei en champignons
45 min-
Bekijk recept
Groentetajine met couscous
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept